EscapeDaHouse 4 Section 1

EscapeDaHouse 4 Section 1 başka bir oda oyunu ve EscapeDa House serisinin devamı olan bir oyun. Nesneleri toplayıp kullanarak okuldaki güvenlik engelini aşmaya çalışacağız.

Oynamak İçin Tıklayın

Tanabata - Ta-Na-Ba-Ta

Tanabata - Ta-Na-Ba-Ta daha önceden oynadığımız Origami/o-ri-ga-mi oyununun yapımcısı tarafından yapılmış yeni bir oda oyunu. Odadan çıkmak için etrafı dikkatlice araştırıp nesneleri toplayıp kullanarak oyunu bitiriyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

TLFMER 3: The Little Fast Made Escape Room III

TLFMER 3: The Little Fast Made Escape Room III daha önce oynadığımız TLFMER serisinin devamı olan bir oda oyunu, yine odadan çıkmak için nesneleri bulup doğru yerlerde kullanmak gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

A La Recherche Du Chien Noir

A La Recherche Du Chien Noir bir başka oda oyunu. Oyuna başlamak için "Commencer" yazısına tıklayıp başlıyoruz. Gerekenleri yaparak iki katlı bir evden çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

BlivOfficer

BlivOfficer boyutu biraz büyük olan macera oyunu tarzında bir oyun. Nesnelerei bulup kullanarak oyunu bitiriyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Inherit

Inherit başka bir oda oyunu. Bu oyunda da çıkmak için nesneleri bulup uygun yerlerde kullanmak gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Apple Room

Apple Room diğer bir oda oyunu. Friend's Room oyununun yapımcısı tarafından yapılmış bir oyun yine gerekenleri yaparak oyunu bitirmeye çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape Magenta Room

Escape Magenta Room yeni bir oda oyunu. Daha önce oynadığımız Escape Library ve Escape Pink Room oyunlarının yapımcısı 2keysGames tarafından yapılmış bir oyun. Bu oyunu da tamamlamak için nesneleri bulup doğru yerlerde kullanmak gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Friend's House

Friend's House başka bir oda oyunu. Bir arkadaşımızın odasında kilitliyiz ve çıkmak için nesneleri bulup uygun yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Poco2 Escape

Poco2 Escape yeni bir oda oyunu. Odadan çıkmak için nesneleri toplayıp gerekli yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Gorodok - Town

Gorodok - Town başka bir Rus yapımı macera oyunu. Krivimonia oyununun yapımcısının yeni bir oyunu. Bir kasabadayız ve ipuçlarını toplayıp kullanarak kasabadan çıkmaya çalışıyoruz. Oyun Rusça olsada oynamamıza engel teşkil etmiyor. İyi eğlenceler!

Oynamak İçin Tıklayın

Dailion Cave

Dailion Cave başka bir macera oyunu, daha önce oynadığımız Dailion Tower ve Dailion Room oyunlarının yapımcısı tarafından yapılmış bir oyun. Etrafı araştırıp nesneleri toplayıp gerekli yerlerde kullanarak oyunu bitiriyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.