Escape Room 1

Escape Room 1 yeni bir oda oyunu. Nesneleri bulup uygun yerlerde kullanarak odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape Green Room

Escape Green Room yeni bir oda oyunu. Daha önceden oynamış olduğumuz Escape Magenta Room, Escape Pink Room ve Escape Library oyunlarının yapımcısı tarafından yapılmış bir oyun. Yine kapalı ve yeşil bir odadayız gerekenleri yaparak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Locked In

Locked In yeni bir oda oyunu ve shut.in tarafından yapılmış. Yine kilitli bir odadayız nesneleri ve ipuçlarını biriktirip gereken yerlerde kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Voice

Voice yeni bir oda oyunu önceden oynamış olduğumuz Bell oyununun yapımcısı tarafından yapılmış. Oldukça renkli bir odadan nesneleri ve ipuçlarını toplayıp kullanarak çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Princess Natasha Game

Princess Natasha Game daha önce oynadığımız Princess Natasha No Vacancy oyununun da yapımcısı. Bu oyunda her karede gizli olan objeleri bulup bir sonraki bölüme geçmeye çalışacağız.

Oynamak İçin Tıklayın

The Room Which Has Face

Yeni bir oda oyunu. Yine nesneleri ve ipuçlarını toplayıp uygun yerlerde kullanarak oyunu taamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Searching Masked Face

Searching Masked Face eğlenceli hoş vakit geçirebileceğiniz bir oyun. 9 tane maskeli yüzü bulmamız gerekiyor ben 2 tanesini bulamadım :)

Oynamak İçin Tıklayın

The Legend Room

Yeni bir oda oyunu daha. Görüntü ve ses kalitesi oldukça iyi ama yüklenme süreside buna bağlı olarak oldukça uzun sürüyor :(

Oynamak İçin Tıklayın

Banana Skin

Banana Skin küçük ama eğlenceli bir oyun. Alışverişten dönerken muz kabuğunun üzerine basıp düştükten sonra elimizdeki bütün eşyalar etrafa saçılmış durumdadır bu eşyaları toplayıp gerekli yerlerde kullanarak eve girmeye çalışıyoruz. İyi eğlenceler!

Oynamak İçin Tıklayın

Mobai Room 2

Mobai Room 2 yeni bir oda oyunu. Küçük bir odadayız gerekenleri yaparak oyunu tamamlıyoruz. Oyun oldukça basit yardıma gerek duymadan btireceğinizi düşünüyorum :)

Oynamak İçin Tıklayın

Katilin Gölgesi - Shadow of the Killer

Katilin Gölgesi - Shadow of the Killer yeni bir macera oyunu Mesut Vatansever tarafından yapılmış oldukça güzel bir oyun yapmamız gereken nesneleri toplayıp olayı çözmemiz gerekiyor. Başarılar!

Oynamak İçin Tıklayın

Five Beast Pagoda

Five Beast Pagoda daha önce oynadığımız Dream Electricity - Piano oda oyununun yapımcısı tarafından yapılmış bir oyun. Etrafı iyice araştırarak nesneleri ve ipuçlarını buluyoruz ve gerekli yerlerde kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Esklavos Chapter 6

Esklavos serisinin altıncı bölümü olan bu oyundada gerekenleri yaparak oyunu tamamlıyoruz. İyi eğlenceler!

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.