Magic and Cat Escape Game

Magic and Cat Escape Game daha önce oynamış olduğumuz Escape Game of Bird and Tree oda oyununun yapımcısının yaptığı bir oyun, yine her zamanki gibi nesneleri toplayıp gereken yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Esklavos Chapter 13

Esklavos serisinin 13. bölümü olan bu oyunda gerekli nesneleri toplayıp uygun yerlerde kullanarak oyunu tamamlaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

The Great Kitchen Escape

The Great Kitchen Escape yapımcılığını Pastelgames'in yaptığı yeni bir oda oyunu. Regarenk bir mutfağın içinde kilitliyiz, ipuçlarını toplayarak bu mutfaktan çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Gift

Gift yeni bir oda oyunu. Nesneleri bulup doğru yerlerde kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak için tıklayın

Escape The Lab

Escape The Lab oyunu, çözümüEscape The Lab yeni bir oda oyunu Daniel Hoctor tarafından yapılmış. Yine nesneleri biriktirip doğru yerlerde kullanarak laboratuvardan çıkmaya çalışoyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Submachine 5: The Root

Submachine 5: The Root oldukça popüler olan Submachine oda oyunu serisinin devamı olan bir oyun. İyi eğlenceler

Oynamak İçin Tıklayın

Gray Room Escape

Gray Room Escape oyunu, çözümüGray Room Escape bir başka oda oyunu. Gri bir odada kilitliyiz, bu odadan çıkabilmek için ipuçlarını toplayıp uygun yerlerde kullanmamız gerekiyor. İyi eğlenceler!

Oynamak İçin Tıklayın

Frog Escape

Frog Escape oyunu, çözümüFrog Escape yeni bir Japon yapımı oda oyunu. Yine bir odadayız, çıkmak için bütün nesneleri toplayıp oyunun mantığını çözmemiz gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Orangge Biscuit 1 - 2

Orangge Biscuit oyunu, çözümü, hilesiOrangge Biscuit 1 - 2 daha önce oynamış olduğumuz PonPon House oda oyununun yapımcısı tarafından yapılmış oyunlar. Nesneleri toplayıp doğru yerlerde kullanarak oyunu tamamlıyoruz.


Orangge Biscuit 1


Orangge Biscuit 2

Dupligon

Dupligon yeni bir oyun, amacımız gördüğümüz şekli hafızamızda tutarak çizmeye çalışmak. Gitgide artan seviyelerle şekilleri çizmek biraz zorlaşabilir.

Oynamak İçin Tıklayın

Wizard Taro - Episode 2

Wizard Taro - Episode 2 başka bir Japon yapımı oda oyunu. Odadan çıkmak için odayı araştırmalı ve bulduğumuz nesneleri gereken yerlerde kullanmalıyız.

Oynamak İçin Tıklayın

Ponpon - Pon Pon House

Ponpon - Pon Pon House yeni bir Japon kaçış oyunu. Oldukça güzel müziği olan bu oyunda nesneleri toplayıp doğru yerlerde kullanarak evden çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.