Sleeping Princess

Sleeping PrincessSleeping Princess daha önce oynamış olduğumuz Cupid of The Mouse, Magic and Cat Escape Game, Operation Escape of Three Cats ve Escape Game of RPG oda oyunlarının yapımcısının yaptığı bir oda oyunu.

Oynamak İçin Tıklayın

Chicken Room Escape

Chicken Room EscapeChicken Room Escape daha önce oynamış olduğumuz Dog Room Escape, Frog Escape ve Mouse Room Escape gibi hayvanların olduğu oyunların yapımcısı tarafından yapılan bir oda oyunu. Yine kilitli bir odadayız ve ipuçlarını toplayıp kullanarak odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Ranch Escape

Ranch EscapeRanch Escape yeni bir oda oyunu. Bu sefer bir çiftlikten nesneleri bulup kullanarak çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Twelve Dragons Room - Twelve Signs Vol.2

Twelve Dragons Room - Twelve Signs Vol.2Twelve Dragons Room - Twelve Signs Vol.2 daha önce oynamış olduğumuz Twelve Signs Vol.1'in ikinci bölümü olan bir oda oyunu. Bilinmeyen bir odada kilitliyiz ve ve odadan çıkmak için 15 tane gizli nesneyi bulmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Shot

ShotShot oldukça eğlenceli ve düşündürücü bir oyun. Bir topu diğerinin üzerine sürükleyip platformdan diğer topun düşmesini sağlıyoruz ama sürüklediğimiz top düşmeyecek.

Oynamak İçin Tıklayın

Bomb Room

Bomb RoomBomb Room başka bir Japonca oda oyunu. 85 saniye içinde odadan çıkmak için ipuçlarını toplamamız ve onları kullanarak odadan çıkmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape from Debt

Escape from DebtEscape from Debt yeni ve küçük bir oda oyunu. Yine her zaman olduğu gibi ipuçlarını toplayıp kullanarak odadan kaçıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape from the Trials of Heaven

Escape from the Trials of Heaven yeni bir Japonca oda oyunu. Kilitli kaldığımız odadan nesneleri toplayıp uygun yerlerde kullanarak çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Karaoke Room

Karaoke RoomKaraoke Room yeni Japonca oda oyunu. Yine bir odada kilitliyiz ve çıkmak için nesneleri bulup doğru yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

The Morning After

The Morning AfterThe Morning After oldukça güzel bir oda oyunu. Kayıp olan ön kapının anahtarı bulmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

T's Room

T's RoomT's Room başka bir oda oyunu. Kilitli kaldığımız oda da anahtarı bulup çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Nitijo

NitijoNitijo yeni bir Japon yapımı oda oyunu. Yine kilitli bir odadan nesneleri toplayıp kullanarak çıkmaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Capybara Room

Capybara RoomCapybara Room yeni bir oda oyunu. Kilitli kaldığımız odadan çıkmak için nesneleri toplayıp doğru yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape Game of RPG

Escape Game of RPGEscape Game of RPG yeni bir oyun. Kaybolan yüzüğü bulmak için biraz uğraşmamız gerekiyor özellikle ejderhalara karşı.

Oynamak İçin Tıklayın

Dog Room Escape

Dog Room EscapeDog Room Escape yeni bir oda oyunu. İpuçlarını toplayıp kullanarak odadan çıkıyoruz tabii köpeği beslemeyi unutmadan. İyi eğlenceler.

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.