Korean Girl Escape

Korean Girl EscapeKorean Girl Escape yenibir oda oyunu. Yine kilitli bir odadayız, çıkmak için nesneleri ve ipuçlarını toplayıp gerekli yerlerde kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Even More Bloons

Even More BloonsBloons serisinin son oyunu olan Even More Bloons Stephen Harris tarafından yapılmış oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun.

Oynamak İçin Tıklayın

Zibumi - Late For Date - Sinemaya Beş Kala

Zibumi - Late For Date - Sinemaya Beş KalaZibumi - Late For Date - Sinemaya Beş Kala yeni ve Türkçe bir oda oyunu, yapımcısı Tersane Tasarım. Yapımcının oyun hakkındaki açıklaması ise şöyle; "Cuma akşamı biraz fazla mesai yaptıktan sonra, yoğun bir çalışma haftasının daha sonuna gelmiştiniz. Arkadaşlarınızla birlikte, sinemada yeni gösterime giren filme gitmeyi planlıyordunuz. Hep beraber iş yerinizden çıkıp asansöre bindiniz.

Asansör zemin kata ulaştığında, aniden bir şeyleri yanınıza almayı unutmuş olduğunuz hissine kapıldınız. Arkadaşlarınıza onlara yetişeceğinizi söyleyip tekrar yukarı çıktınız.

Asansör kapısı açıldığı sırada kumanda panelinin içinden dumanlar yükseldi. Tüm düğmeleri denemenize rağmen asansörde herhangibir kıpırtı olmadı.

Bir an önce aşağı inmenin bir yolunu bulmalı ve arkadaşlarınıza yetişmelisiniz."



Oynamak İçin Tıklayın

Date Escape

Date EscapeDate Escape önceden oynamış olduğumuz Let's Go Out ve Happy Valentine's Day gibi oyunların yapımcısının yaptığı yeni bir oda oyunu.

Oynamak İçin Tıklayın

DropSum

DropSumDropSum eğlenceli bir zeka oyunu. 7*7 boyutundaki platformda rastgele sayılar geliyor ve bu sayıları yatay ve düşey olarak yerleştiriyoruz yataydaki veya düşeydeki toplamları 9 olunca sayılar renk değiştiriyor sarı, mavi, kırmızı ve en sonunda sayı yok oluyor. Dikkat etmemiz gereken unsur platformun tamamen dolmasını önlemek. İyi eğlenceler.

Oynamak İçin Tıklayın

T's Room 2

T's Room 2T's Room 1'in ikinci bölümü olan T's Room 2'de yine nesneleri toplayıp uygun yerlerde kullanarak odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Trapped Remake

Trapped RemakeTrapped Remake yeni bir oda oyunu. Kilitli olduğumuz odadan çıkmak için ipuçlarını toplayıp kullanmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape the Haunted Mansion

Escape the Haunted MansionEscape the Haunted Mansion önceden oynamış olduğumuz Escape the Lab oyununun yapımcısı Daniel Hoctor tarafından yapılmış bir oda oyunu.

Oynamak İçin Tıklayın

Dassyutu 17 - Sample Escape Game

Dassyutu 17 - Sample Escape GameDassyutu 17 - Sample Escape Game daha önceden oynadığımız Dassyutu serisinin onyedinci bölümü olan bu oda oyununda yine etrafı dikkatlice araştırıp odadan çıkmak için ipuçlarını bulup gerekli yerlerde kullanıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Kuma Room - Bear's Room

Kuma Room - Bear's RoomKuma Room - Bear's Room geçen hafta yayımlanmış olan Capybara Room oyununu yapan kişiden yeni bir oda oyunu. Kilitli odadan nesneleri bulup kullanarak çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Escape to Freedom

Escape to FreedomEscape to Freedom daha önce oynamış olduğumuz Wizard Taro serisinin yapımcısı tarafından yapılmış bir oda oyunu. Yine kilitli bir odadayız ve etrafı iyice arayarak nesneleri toplayıp kullanrak odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Foreign Goods In Japan

Foreign Goods In JapanForeign Goods In Japan yeni bir oda oyunu, etrafı iyice araştırıp nesneleri bulup kullanarak oyunu tamamlamaya çalışıyoruz. İngilizce ve Japonca olmak üzere iki dil seçeneğinin olduğu bu oyunun yüklenmesi biraz uzun sürüyor bunun için biraz sabırlı olmanız gerekli.

Oynamak İçin Tıklayın

Korekano Escape

Korekano Escape yeni Japonca oda oyunu. Yine kapalı bir odadayız ve nesneleri toplayıp kullanarak odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.