Che-volution

Che-volutionGrow serisine benzer bir oyun olan Che-volution Rusça bir oyun. Doğru nesnelere ve yerlere tıklayarak oyunu bitiriyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Crawfish Room Escape

Crawfish Room EscapeYediği bütün hayvanlarla ilgili oda oyunu yapan Japon bir oyun yapımcısının son oyunu olan Crawfish Room Escape oyunundaki görevimiz nesneleri toplayıp gereken yerlerde kullanarak bulunduğumuz odadan çıkmak.

Oynamak İçin Tıklayın

Uncharm 12 Rupertcauns

Uncharm 12 RupertcaunsUncharm 12 Rupertcauns Escapegames24 için yapılmış yeni bir banner oyunu. Başlangıcta girdiğimiz odada escapegames24.com yazısını panoda tamamladıktan sonra odalarda bulunan oniki anahtarı ve elması toplayarak en üstte bulunan odanın kapısını açarak oyunu tamamlamış oluyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

No 1 Escape Game

No 1 Escape GameNo 1 Escape Game Dassyutu oda oyunu serisinin yapomcısı Oshironoshiro tarafından yeni bir oyun. Oyundaki amacımız odadan çıkmak için bir kaç tane farklı kod ve nesneleri bulup, uygun yerlerde kullanarak odanın kapısını açmak.

Oynamak İçin Tıklayın

Three Cats Laboratory Escape

Three Cats Laboratory EscapeConcert serisinin yapımcısından yeni bir oda oyunu. Etrafı iyice arayıp ipuçlarını topladıktan sonra gereken yerlerde kullanıp odadan çıkıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Maka's Escape 1

Maka's Escape 1Maka's Escape Vol.1 yeni bir oda oyunu. Etrafı dikkatlice arayarak nesneleri toplayıp kullanarak odadan çıkıyoruz. Oyunu oynamak için Firefox kullanmanız gerekiyor İe ve diğer tarayıcılarda oyun çalışmıyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Leaving Your Room 8

Leaving Your Room 8Leaving Your Room serisinin sekizinci bölümü olan bu oda oyununda yine odadan çıkmak için bütün anahtarları bulmamız gerekiyor.

Oynamak İçin Tıklayın

Esklavos Chapter 14

Esklavos Chapter 14Esklavos serisinin 14. bölümü olan bu oyunda gerekli nesneleri toplayıp uygun yerlerde kullanarak oyunu tamamlaya çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

Rainbow Escape

Rainbow EscapeRainbow Escape başka bir Japonca oda oyunu. Nesneleri toplayıp kullanarak odadan çıkış yolunu buluyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

The Moon Princess

The Moon PrincessThe Moon Princess yeni bir oyun. İpuçlarını toplayıp kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.