Scooby Doo 2 - Escape From The Coolsonian

Bu oyundaki görevimiz Scooby'ye yardım etmek, ip uçlarını toplayıp kullanarak Scooby'yi müzeden çıkarmaya çalışacağız.

Oynamak İçin Tıklayın

7 Yorum:

Adsız dedi ki...

oyun 3 bölümden oluşuyor arkadaşlar
1 bölümde soldaki odaya gir orada solda kitaplık var açılıyo oraya gir aynanın arkasından kasa çıkıyo kasanın şifresi 0326 içnden çıkan anahtarı al ve kırmızı kapıyı aç.
2 bölümde sağ odadaki taşlarla sol odadaki örüntüyü tamamla.sonra sağ odadaki taşlarla sol odadaki örüntüyü tamamla hepsibi bu şekilde bitir.en sonunda adamın elindeki cdyi al. müziksetini aç ve oraya tak. çıkan hayvan seslerini iyi dinle o sıraya göre dikdörtgen sarı taşın üzerindeki hayvanları tıkla.doğru tıkladığında taş aşağı iniyor.
3 bölümde en baştaki yeşil adamın elindeki kemiği al ve bütün camları kemikle kır.en sondaki kafeste adamın ayağına tıkla açılıyo ordaki parayı al.sonra baştaki yeşil adamın yanındaki kafesin altında küçük kutucuk var ona tıkla parayla kuyu aç içindeki kırmızı kabloyu al. sonra atın bulunduğu kafesin altındaki kutucuğuda aynı şekilde aç ve kırmızı kabloyu oraya tak. X işaretinden çık ve atın kafesinin üstündeki kırmızı ışığa bas sonra ayın üzerinden anahtar çıkıyo o anahtarla yandaki adamın çantasını aç içinden çıkan penseyi al o penseyle kilitli olan kafesin kilidini kır ve oyunu böylece bitirmiş ol.

Adsız dedi ki...

Merhaba yeni geldim adım sarp siz kimsiniz

Adsız dedi ki...

teşeeeekkkkkürlllleeerrrrrrrr

hackmelon dedi ki...

saol


Adsız dedi ki...

kedi sesi çıkıyor tıklıyom aşağı inmiyor

Adsız dedi ki...

cevap yok mu

Unknown dedi ki...

taşları dizemiyorum olmuor

Yorum Gönder


web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.