IL Destino

Gotmail yapımı bir oyun olan bu oyunda etrafı dikkatlice inceleyerek gerekli nesneleri toplayıp kullanarak oyunu bitirmeye çalışıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

26 Yorum:

iyibiriyim dedi ki...

bitti :keh

yunus emre dedi ki...

yeni oyunları oyna boşver bunu :)

aysenur dedi ki...

şifre nedir bulamıyorum

yunus emre dedi ki...

nerenin şifresini merak ediyorsun aysenur?

eğer üst kattaki kutunun şifresi ise laptopun olduğu masanın yanındaki çöp kovasına masadan aldığın küllüğü boşaltırsan küllüğün altında bir şifre göreceksin, bende 248 di ama farklıda çıkabilir sende

busee dedi ki...

mrb

yunus emre dedi ki...

mrb :D

busee dedi ki...

kül tablasını nasıl boşaltın çöp tenekesine denmiyorum olmuyoo

yunus emre dedi ki...

ilk önce kül tablasına tıkla sonra kovanın içine doğru tıkla iki kez o boşalıyor daha sonra kül tablasına tıkla ve about item var sağ altta ona tıkla şifre görüceksin ;)

busee dedi ki...

yaa bir sürü nesne buldum ama bunları nerde kullanacağımı bilmiyorum

busee dedi ki...

tama kül tablasını boşalttım şifreyide aldım sonra şifreyi girdim 2 tanede nesne aldım okadar orda tıkandım birde pc bişey taktım açıldı galiba oda şifre istiyo takıldıım :(

busee dedi ki...

şuan elimde 9 tane nesne var sadece 2 tanesini kullanabildim

busee dedi ki...

saatli duvarın olduğu yerde bir kasa var oda şifre istiyoo

yunus emre dedi ki...

dört tane farklı renkte çubuk bulmuş olman lazım onları garaj kapısındaki yerlerine yerleştiriceksin

daha sonra yukarıda kutunun olduğu dolaptan aldığın fenerle dolabın solundaki duvara ışıklar kapalıyken fenerle bakıp gördüğün şekilleri laptop da şifre kısmına gireceksin

laptopu açman için telefonun içinden çıkan memory kartı laptopun yanındaki yere takman lazım

busee dedi ki...

teşekkür ederim yunusemre

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BU OYUNU TAM OLARAK ÇÖZEN VARMI. TEL DEN ALDIĞIM KARTI ÖNCE LAPTOP TA KULLANDIM SONRA GARAJ KAPISINDA. ORDA TAKILDIM. SON ŞİFRE İÇİN DERGİ BİR SİTE VERİYOR AMA KARIŞIK

busee dedi ki...

yaa bende çözmeye çalışıyorum şuan pekte bişey çözemedim amaaa

yunus emre dedi ki...

daha önce oynamıştım ama neyi eksik yapıyorum anlamadım bende de tık yok açıkcası :)

yunus emre dedi ki...

ohh be buldum sonunda :)

ilk önce çubukları taktığınız yerin şifresini "rdl" olarak girin ki arabayı koruyan lazerden kurtulun

sonra sağda saat olan duvarda bir bölme var oranın şifresi ise "hot"

şifreyi girdikten sonra anahtar kullanmak gerekecek onuda tornavidayla laptopun ordan aldığımız oyuncak arabaya tıklayarak elde ediyoruz.

anahtarla saatli olan duvardaki yeri öaçıp bir başka anahtar alıyoruz sonra anahtarla arabanın kapısına tıkladığımızda oyunn sona eriyor :)

busee dedi ki...

süpersin sen yaa

yunus emre dedi ki...

sende süpersin insanı oyuna teşvik edici sorular soruyosun :D

busee dedi ki...

oleyyy bitirdim araba hareket etti sonunda tşklr yardımların için

busee dedi ki...

oleyyy bitirdim araba hareket etti sonunda tşklr yardımların için

busee dedi ki...

iyi akşamlar yunusemre tekrar tşklr

yunus emre dedi ki...

rica ederim yine beklerim :)

Adsız dedi ki...

ben çözdüm

Adsız dedi ki...

1-sol taraftaki oka basıp masanın üzerindeki şekerliği tıklıyoruz orda kül tablası çıkıyor onu alıyoruz.cam kenarındaki sandalyenin altındada renkli şekilli şey var onuda alıyoruz.
2-tekrar sol ok tuşuna basıyoruz iki sefer ve masanın üzerinde kitaplar var kitapların arasında sarı bi dergi var onu alıyoruz.
3-tekrar sol oka basıyoruz ve masanın yanındaki çöp kovasına tıklıyoruz ve daha önce almış olduğumuz kül tablasını tıklıyor ve cöp kovasını tıklayarak boşaltıyoruz.
4-tekrar sol ok tuşuna basıyoruz ve saati tıklıyoruz saatin üzerinde üç sayısının olduğu yerde renkli şekilli şeyler var onu alıyoruz.
5-şimdi üst kata çıkıyoruz ve merdivenlerden çıktıktan sonra merdiven basamağında renli şekilli şeylerden bir tanedaha göreceksin onuda alıyoruz.
6-tekrar sol oka basıyoruz ve yerde telefon var onu alıyoruz.
7-şimdi aldığımız telefonu tıklıyoruz ve about items diye bir kutu var onu tıklıyoruz telefonu gösteriyor telefonun hemen solunda bi yer var dikkatli bakın görürsünüz orayı tıklıyor ve ordan memoli kartı alıyoruz.
8-sol oka tıklayıp karşıdaki dolabın sağ çekmecesinde el feneri var onu alıyoruz.
9-dolabın hemen üstünde bir kutu var mavi onun üzerine tıklıyoruz ve sizden bir şifre istiyor daha önce aldığımız kültablasını tıklayarak about items diyoruz ve içinde yazan şifreyi oraya yazıyoruz.içinden bir tornavida ve birde renkli şekilli şey çıkıyor onu alıyoruz.
10-şimdi tekrar merdivenin başına gelerek merdivenin yanındaki duvarda elektirik şarteli var oraya tıklayarak ışığı kapatıyoruz.
11-aldığımız el fenerini alıp dolabın olduğu tarafa yönelip sol duvara tutuyoruz feneri karşınıza bir şifre çıkacak (nasıl bir şifreyse o :) neyse) onu unutmayın lazım olacak sonra.
12-tekrar alt kata bilgisayarın oradaki sandalyenin yanına gidiyoruz sandalyenin üzerinde kırmızı oyuncak araba var onu alıyoruz.alıktan sonra o arabanın üzerine tıklıyor about items diyoruz ve tekrar arabanın üzerine tıklıyoruz araba ters dönüyor tornavida ile arkasındaki vidaya tıklıyor arabanyı açıp içindeki anahtarı alıyoruz.
13-şimdi işin en zor tarafı bu arkadaşlar daha önce aldığımız dergiyi tıklıyor about items diyor içini açıyoruz içinde şöyle yazıyor GooPa***.com (bu herkezde farklı çıkıyor. bize kırmızı işaretle biryer gösteriyor oraya tıklıyoruz ve bizi bir siteye yönlendiriyor orada sol taraftaki yerlere teker teker tıkla ve windows ınternet explorer in olduğu yere bakıyoruz hani bize bir adresi yarım vermistiya (GooPa***.com) onun tamamı orada çıkıyor benimkinde bu çıktı bakın (http://www.gooparts.com/) şimdi şifreyi bulduk işte orda devamı yazan harflere bakıyoruz (benimki rts oluyor) ve onu aklımızda tutuyoruz.
14-şimdi saatin altında bir kasa var onu tıklıyoruz ve bizden şifre istiyor o siteden aldığımız üç harfi (rtl) oraya yazıyor enter diyoruz ve daha önce aldığımız anahtarla açıyoruz kasayı içinden gri renkli bir anahtar çıkıyor onuda alıyoruz.
15-şimdide bilgisayarın başına gidiyoruz ve koltuğumuza yayıyoruz :) bilgisayarın yanındaki kutuya daha önce telefonun içinden aldığımız kartı oraya takıyor ve bilgisayarı açıyoruz bizden şifre isticek anlamıssınızdır zaten üst katta ışığı söndürüp aldığımız şifreyi oraya yazıyor enter diyoruz.burasıda tamam menü exit deyip kartı alıyoruz tekrar.
16-şimdi saatin sol tarafında bir kasa var oraya gidiyoruz ve ortasında bir şifre istediği bir yer var oraya tıklıyoruz orada daha önce aldığımız renkli şekilli şeyleri yerlerine yerleştiriyoruz ve biraz önce bilgisayardan aldığımız kartı yani telefondan çıkardığımız kartı oraya takıyoruz orada ok demesi lazım.
17-eveeeeeeet şimdi arabanızın başına gidebilirsiniz iyi yolculuklar galiba bu arabanın direksiyonuda ters kapı sağdan açılıyor. arkadaşlar benden bu kadar yani daha sormak istediğiniz birşey olmaz sanırım

Yorum Gönder


web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.