The Shochu Bar

The Shochu Bar Gotmail tarafından yapılan oldukça güzel bir oda oyunu.

Oynamak İçin Tıklayın

11 Yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar oynayan varsa hatta bitiren:)limon,bardak,yoğurt,limonsıkacağı, likör,ölçü kabı,kaşık,iki adet yıkanmış bambu kamış ve çiçek var elimde ama ikinci buzdolabını ve kapıyı açamıyorum...

Adsız dedi ki...

ben smdi baslıcam..

Adsız dedi ki...

seninkilerin dısında ek olarak anahtar, 2.buzdolabını buldum. diger buzdolabının oldugu yerde.1.si basındaydı da 2.si de sonunda. bi de orda yerde gizli bi kapak war acılmıo.
bu arada likörü nerden buldun ben bulamadım da..

Adsız dedi ki...

oynayan yok mu?

Adsız dedi ki...

bitirdim.... terten

Adsız dedi ki...

likör barın solundaki dolabın çekmecesinde,resmi düzenleyince çekmece açılıyor

Adsız dedi ki...

anahtarı nerden buldun asksız ,kapakda hemen açılıyor aslında ama..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bitiren yada ilerleyen acık ip ucu verebilirmi lütfeeenn

Adsız dedi ki...

anahtarı buldum buzları aldımda eee:)kaldım ölece ilerleyemiyorum

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben bitirdim. bazı ayrıntılar var onları size anlatacağım. barın içinde en sonda yerdeki kapağı kaldırıp vanayı açıyor ve çanağın arkasındaki musluktan çanağa su gelmesini sağlıyoruz. böylece içindeki kaşığı alıyoruz. sol masadan aldığımız bambuyu da çanağın dibindeki suyla yıkıyoruz. sonra bambulara kaşıkla bir kaç kez tıklayarak üçgene benzer bir şekil almalarını sağlıyoruz. bu sayede bambuyla yukarıdaki dolapları açıp kokyeyl bardağını ve grenadin şişesini alıyoruz. çiçeklerin olduğu yerdeki bulmacayı çözüp likörü alıyoruz. orta kısım masaya yaklaşıp sol cam kenarındaki kola ve üstündeki avizeye tıklayıp avizenin aşağı inmesini sağlıyoruz sonra sol bölmeye geçip avizenin gölgesine denk gelen sağ sandalyeyi tıklayıp çekiyor, ara perdeden gölge halinde görünen anahtarı alıyor ve bununla bardaki ikinci dolabı açıyoruz, buzu alıyoruz. çiçeği bardaki minik mavi vazoya koyuyoruz. elimizdeki karıştırma bardağına öncelikle buz, iki kez 15 ml lik ölçü tarafıyla likör, limonu sıkıp suyunu 15 ml lik ölçü tarafıyla bir kez, sonra yoğut koyuyoruz. daha sonra grenadini ekliyoruz, yukardan aldığımız bardağa koyup kaşıkla karıştırıyoruz. oyuna başlarken zaten elimizde olan defterde yazdığı gibi memories kokteyli yapmış oluyoruz ve bitiyor.

Adsız dedi ki...

bu gizli kapak nerede bulamadım. nereye göre barın en sonu?

Yorum Gönder


web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.