Makaimons Searching 2

Daha önce oynadığımız Makaimons Searching Japon yapımı oda oyununun devamı olan bu oyunda ipuçlarını toplayıp kullanarak oyunu tamamlıyoruz.

Oynamak İçin Tıklayın

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

Yaaa slm millet:DBakınilk geldiğimiz yerde kitaplık varya orda en üst rafta bi kap war onun içinde tornavida buldum.O tornavidayla da perdeli odada bi kasa gibi bişi wardı.tornavidayı tıkladım.sonra kasaya tıkladım bi şifre yazma yeri gösterdi ama şifre ne bilmiyoruuum.oyunamaya dewam.Gelişme olursa atarım.Ama siz de atın oke:D:)

Adsız dedi ki...

selam bende bilgisayarın üstündeki raftan fener aldım.sattin arkasını tornavidayla açtım pil aldım.pili fenere taktım ama bir tane daha pil gerekşyor.saatin olduğu dolabın yanından mavi bir kurdele aldım.yatağın altından maket bıçağı aldım.maket bıçağıyla bilgisayarın ordaki çince yazılı kağıdı kestim beyaz bir kağıt var ama henüz alamadım.yine saatin yanında ki dolabıdaki kaptan tornavi aldım.bilgisayarın olduğu yerden sarı bir şey aldım ama ne olduğunu bilmiyorum.başka bir şey bulursam yazarım

Adsız dedi ki...

slm, oyuna başladım ve birsürü şey buldum. ama ne yazıkki eksikler var. maket bıçağı fener kurdele tornavida kalem kitap B ve O harfleri. pili fenere yerlesitrdim ancak 2cisi nerde bulamdım oynayan varsa yardımcı olsun.

Yorum Gönder


web tracker
Directory of Video Games Blogs

İletişim

Blog hakkındaki görüş, istek ve önerilerinizi buraya tıklayarak iletebilirsiniz.